Sunbrella

Imagine: DE NIEUWE COLLECTIE SUNBRELLA® MARINE.

Met zijn 169 referenties zorgt Imagine voor een ware omwenteling in de traditionele codes van het nautisch textiel door zich te laten inspireren door de codes van interieurdecoratie en luxe. Met zijn gedurfd design verrast deze nieuwe collectie van Sunbrella® Marine met denim, chique moderne jacquards en typisch nautische strepen. De stoffencollectie met 11 gamma’s is niet alleen de grootste op de markt, maar ze staat ook technisch en qua design aan de top.

BESCHERMT BEMANNING EN BOOT TEGEN DE ELEMENTEN.

De nieuwe collectie Sunbrella® Marine beantwoordt aan alle noden voor bescherming aan boord van alle mogelijke soorten boten: motorboten, zeilboten enz. Er zijn 9 gamma’s, met specifieke eigenschappen voor elk type bootuitrusting. Door hun complete bescherming en hun optimale duurzaamheid zijn de stoffen van Sunbrella® Marine de beste keus voor bootoverkappingen, bimini’s, dekzeilen, beschermhoezen, achtersluitingen en ook voor de meubeldecoratie aan boord.

On Deck levert een compleet assortiment Sunbrella doeken. Deze hoogwaardige, volledig syntetische doeken zijn uitermate geschikt voor hoezen, sprayhoods, kuiptenten. Sunbrella onderscheid zich door zeer goede UV bestendigheid.

Sunbrella

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Adviesprijs incl. btw € 30,25
  2. Adviesprijs incl. btw € 34,75

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren