Merken

Harken

Harken

Harken, Inc. is wereldwijd marktleider in hoogwaardig dekbeslag en accessoires.

Vertegenwoordigd bij On Deck sinds: 1969

Lees meer over Harken
Plastimo

Plastimo

Dit Franse bedrijf levert sinds 1963 artikelen voor watersporters. Of het nu zeil of motorjacht is, er is altijd een oplossing aan boord met een Plastimo product

Vertegenwoordigd bij On Deck sinds: 2012

Lees meer over Plastimo
Blue Performance

Blue Performance

Blue Performance is ons eigen internationale merk waarmee wij allerlei bootaccesoires produceren.

Vertegenwoordigd bij On Deck sinds: 2007

Lees meer over Blue Performance
Trend Marine

Trend Marine

Trend Marine is de producent van diverse artikelen van zeildoek.

Lees meer over Trend Marine
Imhoff

Imhoff

Imhoff is ons eigen internationale merk waarmee wij hoogwaardige zeilkleiding produceren sinds 1969

Vertegenwoordigd bij On Deck sinds: 1969

Lees meer over Imhoff
Gottifredi Maffioli

Gottifredi Maffioli

Haute Couture touwmaken: Dat doen ze bij Gottifredi Maffioli. Niets voor niets de nummer 1 keuze voor Volvo Ocean Race, Vendee Globe en America's Cup teams.

Vertegenwoordigd bij On Deck sinds: 1998

Lees meer over Gottifredi Maffioli
Ruddersafe

Ruddersafe

De Ruddersafe is een buitenboordmotor roer, maar ook geschikt voor hek- en Z-drive.

Lees meer over Ruddersafe
Powergriptrimmer

Powergriptrimmer

Dit op zichzelf staande merk zegt het eigenlijk al: Meer Power, meer Grip!

Wedstrijdzeiler Jos Kroon bedacht de Powergriptrimmer in 2018. Inmiddels is de trimmer opgenomen in ons standaard assortiment.

Vertegenwoordigd bij On Deck sinds: 2019

Lees meer over Powergriptrimmer
Marlow

Marlow

200 jaar ervaring met het maken van touw en altijd innoverend. Dat vindt u bij Marlow Ropes. Van dinghy tot superyacht, van defensie tot boomverzorging heeft Marlow Ropes altijd een oplossing.

Vertegenwoordigd bij On Deck sinds: 1980

Lees meer over Marlow
FSE Robline

FSE Robline

In de afgelopen jaren, heeft FSE Robline, een merk van TEUFELBERGER, zich toegelegd om de een toonaangevende leverancier van zeil en jacht lijnen te worden.

Vertegenwoordigd bij On Deck sinds: 1980

Lees meer over FSE Robline
U-Rope

U-Rope

U-rope is in de Benelux de grootste in het aanbieden van hoogwaardig touwwerk voor een scherpe prijs. In de meeste watersportwinkels is U-rope herkenbaar aan de roze-kleurige spoelen, waar het touwwerk op zit. Omdat U-rope elk jaar het assortiment evalueert en de tevens ook de ontwikkelingen in de markt volgt, wordt er de beste prijs/kwaliteitsverhouding gegarandeert. Het assortiment van U-rope diverse lijnen; landvasten, ankerlijnen, vallen en schoten.

Lees meer over U-Rope
Wichard

Wichard

De producten van Wichard maken het zeilen en de manoeuvres simpeler. Sinds de oprichting 100 jaar geleden, ontwikkelt en produceert Wichard producten met twee concrete doelen; veiligheid en comfort! De producten van Wichard vormen een brug tussen de eeuwenoude traditie van smeden en eisen van het hedendaagse topzeilen. Bij de ontwikkeling van de producten van Wichard ligt de focus met name op innovatieve markten. Tevens werkt Wichard met de input van topzeilers en zij houden de behoefte van de markt goed in de gaten. Hiermee zet Wichard de standaard in de markt voor dek-ogen en sluitingen met betrekking tot kwaliteit en veiligheid.

Vertegenwoordigd bij On Deck sinds: 2009

Lees meer over Wichard
STA-LOK

STA-LOK

Sta-Lok is een merk dat bekend staat als de uitvinder van de alom bekende ‘doe-het-zelf-terminal’, is ondertussen uitgegroeid tot één van werelds meest toonaangevende producenten van RVS rigging hardware. Met 35 jaar ervaring in het produceren van rigging hardware, heeft Sta-Lok een zeer uitgebreid assortiment. Kortom Sta-Lok is een prachtig merk in ons assortiment.

Vertegenwoordigd bij On Deck sinds: 2014

Lees meer over STA-LOK
Sunbrella

Sunbrella

De Sunbrella collectie wordt bij on Deck gevoerd voor professionele zeilmakers. Deze producten onderscheiden zich door hun zeer hoge kwaliteit weefwerk en uitmuntende kleurechtheid. Voor diverse toepassingen kunt u aan boord Sunbrella producten toepassen. Denk hierbij aan buiskappen, zonnetenten, hoezen en stoffering. 

Vertegenwoordigd bij On Deck sinds: 2015 

Lees meer over Sunbrella
Bainbridge

Bainbridge

Bainbridge is een producent van een volledig assortiment van zeildoeken, tent- en buiskappendoek, beslagen special voor de watersport en omliggende industrie. Als sinds 1917 produceert Bainbridge zeildoeken en is daarmee een van de langst bestaande fabrikanten van zeildoeken ter wereld. Bijna 100 jaar aan ervaring in het ontwikkelen, produceren en leveren van de hoogste kwaliteit materialen voor de nautische industrie.

 

Op uw schip zou u de volgende producten kunnen vinden van Bainbridge:

Zeiljacht:

Bainbridge zeildoeken, Bainbridge Spinakkerdoek, Bainbridge Marine Canvas

Motorjacht:

Bainbridge Marine Canvas

Vertegenwoordigd bij On Deck sinds: 1995

Lees meer over Bainbridge
Dan-Fender

Dan-Fender

DAN-FENDER produceert al meer dan 30 jaar kwaliteitsfenders en wordt ondertussen beschouwd als de beste en grootste producent van fenders in de wereld. De producten staan bekend om de superieure kwaliteit en duurzaamheid en worden tevens gebruikt in vele professionele toepassingen. De reden schuilt in vele verborgen aspecten die de kwaliteit van de fenders waarborgen. DAN-FENDER besteedt veel tijd en aandacht aan de ontwikkeling van alle producten. Alle materialen worden zorgvuldig en met de hand gekozen. Hierdoor zijn alle producten bestand tegen de krachten der natuur en blijven de fenders er, zelfs na een aantal jaar trouwe dienst, netjes uitzien.

Add style to your boat

Dan-Fender biedt de mogelijkheid om cilinderfenders te bestellen in zelfgekozen kleuren. Zowel de massieve kop als de fender zelf kunnen in verschillende kleuren geleverd worden.

Vertegenwoordigd bij On Deck sinds: 2013

Lees meer over Dan-Fender
FenderFits

FenderFits

Fenderfits opereert nog vanuit de "oude" fabriek in Cannes(Frankrijk). Een professioneel team produceert fenderhoezen van uitstekende kwaliteit voor schepen over heel de wereld. Met meer dan 15 jaar ervaring heeft Fenderfits hedendaags de standaard gezet voor fenderhoezen aan boord. Dit product is onmisbaar voor onderhoud en een nette afwerking van uw schip.

De Fenderfits zijn toepasbaar op bijna alle merken Fenders. Voor grote fenders zijn de Fenderfits automatisch  extra dik uitgevoerd.Indien gewenst kunnen de Fenderfits ook geborduurd worden.

Vertegenwoordigd bij On Deck sinds: 19

Lees meer over FenderFits
SIKA

SIKA

Sika In 1910 werd in Zurich de basis gelegd voor het Sika-imperium. Kaspar Winkler vond in dat jaar een chemische toevoeging uit voor betonmortel. Nog geen decennium later werd tijdens een uitgebreide restauratie de Zwitserse Gotthard tunnel met behulp van Sika-producten waterdicht gemaakt. De productenrange groeide snel en daarmee breidden de toepassingsgebieden voor kitten en lijmen zich snel uit. Sika veroverde ook de maritieme sector. Amper twintig jaar later werden de Sika producten over de hele wereld voor maritieme toepassingen gebruikt. Sika Marine biedt een complete range lijm- en afdichtingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor de maritieme sector. De Sika producten zijn bestand tegen zoet- en zout water, kunnen grondig gereinigd worden en zijn ruim inzetbaar. De eenvoudige verwerking maakt voor de professional een hoog werktempo mogelijk.

Vertegenwoordigd bij On Deck sinds: 19

Lees meer over SIKA
McLube

McLube

The McLube Division of McGee Industries has been manufacturing high-technology mold releases and industrial lubricants since l954. Our products include water and solvent-based release and antitack coatings and a full line of oils, greases and dry film lubricants. Through five decades of innovation, our products have earned an international reputation for performance and McLube people have earned world wide industry recognition as expert problem solvers. We’re specialists in assessing complex processes and unusual conditions, and developing solutions that work.

Lees meer over McLube
PROtect Tapes

PROtect Tapes

PROtect tapes is een assortiment beschermende tapes dat ontwikkeld is door professionele zeilers. Het biedt talloze oplossingen voor diverse schepen van kleine wedstrijdboten tot grote toerschepen. Door de hoge kwaliteit en de unieke producten is PROtect tapes uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken en kiezen vele professionele zeilers voor deze producten.

Het assortiment bestaat onder andere uit:

PROtect CHAFE is een drukgevoelig tape gemaakt uit een polyethylene film en is voorzien van een zeer sterke lijmlaag. Het resultaat is een zeer sterk tape met een van de hoogst mogelijk sterkste die mogelijk zijn voor een thermoplastisch product.
Het tape neemt nagenoeg geen water op, heeft een zeer lage wrijvingsweerstand, is zelf smerend en is bestand tegen extreme schaafweerstand.

PROtect Headfoil is de ideale bescherming voor uw voorstagprofiel. Het beschermt tegen slijtage van de spinnakerschoten.
Het tape is gemaakt uit een speciaal polymeer in combinatie met een sterke lijmlaag.

PROtect MASK is een tape dat bestaat uit een dunne film van ‘High Tensile' PTFE en een synthetische fluorpolymeer met een siliconenlijm. Door de lage wrijvingsweerstand samen met de slijtvastheid is PROtect Mask de ideale oplossing voor slijtage.

PROtect INTERIOR is een schuim met een daarop een lichte lijmlaag waardoor het makkelijk te verwijderen is. Dit maakt het ideaal voor het tijdelijk beschermen van het interieur en andere delicate oppervlaktes tijdens het racen, bouwen, afleveren of onderhouden van het schip.

Lees meer over PROtect Tapes
Optimum Time

Optimum Time

Optimum Time is specialist in het maken van sporthorloges. Het assortiment biedt een grote variatie aan producten. De Optimum Time Sailing Range is ontwikkeld naar aanleiding van het succes van de "Big Yellow Watch" en heeft een grote variatie in stijl en functies. Vele zeilers gebruiken de "Big Yellow Watch" aan boord en kunnen al niet meer zonder. Tevens biedt Optimum Time ook horloges voor de kinderen.

Vertegenwoordigd bij On Deck sinds: 19

Lees meer over Optimum Time
Pains Wessex

Pains Wessex

Pains Wessex is 's werelds grootste leverancier van SOLAS, MED & USCG goedgekeurde noodsignalen voor de watersport. Het assortiment bestaat uit de bekende handstakellichten, de parachutesignalen, de rooksignalen en natuurlijk ook de bekende inshore-, coastal-, offshore en ORC-pakketten.

Lees meer over Pains Wessex
Baltic

Baltic

Baltic is een Zweedse producent dat al sinds 1977 reddingsvesten produceert met maar één doel. Het verbeteren van de veiligheid van mensen op het water. Om dit te bereiken worden er dan ook geen concessies gedaan op het gebied van; ontwerp, kwaliteit, onderdelen en vakmanschap. Deze instelling heeft ervoor gezorgd dat Baltic hedendaags de grootste producent van reddingsvesten is in Europa.


Baltic heeft een volledig assortiment zwemvesten. Geschikt voor jong en oud.

Lees meer over Baltic
RM69

RM69

Betrouwbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit zij de kenmerken waaraan het nederlandse merk RM 69 als sinds 1969 aan voldoet. Ooit begonnen in Edam als Raske & van der Meyde als producent van een brede range toiletten en pompen voor de recreatie en beroepsvaart. Het assortiment gaat van een standaard handbediende toiletpot tot aan een geavanceerde 'de luxe' electrische toiletpomp. Ook een complete serie van handbediende en elektrische bilgepompen zijn te vinden in het assortiment van RM69.On Deck heeft tevens van alle pompen een ruim assortiment reserve onderdelen op voorraad in Weteringbrug. 

Lees meer over RM69
TyeTec

TyeTec

Tye Tec loop-, snatchblokken en loopthimbles


Tye Tec blokken kenmerken zich door een zeer hoge veilige werkbelasting met daarbij een zeer laag gewicht van de blokken. Alle blokken worden bevestigd door middel van een gecoate dyneema loop en hebben een rvs dogbone. Het voordeel van een dogbone is dat deze niet kan uitrekken in tegenstelling tot geknoopte varianten. Alle TyeTec producten worden in de fabriek voorgerekt en getest. Zodoende weet je zeker dat de aangegeven werkbelasting ook gehaald kan worden. De blokken worden geleverd in de maten 37, 45, 65, 80 en 100mm. Naast de 5 verschillende maten bestaat het assortiment uit 3 series en 5 typen.

Tevens heeft Tye Tec een compleet assortiment thimbles in het assortiment. Alle thimbles zijn gemaakt van geconditioneerd en geanodiseerd om minimale frictie te garanderen. De Loop Thimbles zijn in vijf verschillende maten verkrijgbaar en worden gebruikt voor cascades, lazy jacks of barberhaulers.

Lees meer over TyeTec
Tylaska

Tylaska

Tylaska Marine Hardware is een Amerikaans bedrijf dat hoogwaardige hardware maakt voor de zeilsport. De producten varieren van; Snap-sluitingen, Valsluitingen, J-sluitingen en plugfids. De producten zijn er voor elk type boot, van dinghy tot aan oceaan-racer.Tylaska biedt het ultieme in houdkracht, prestatie en duurzaamheid. De producten zetten de standaard voor de modernste schepen in de hele wereld. Tylaska sluitingen worden gebruikt op de meeste America's Cup schepen, maar bijvoorbeeld ook in de Volvo Ocean Race.Kijk in onze brochure voor een uitgebreid overzicht, of neem contact met ons op voor een advies.

Lees meer over Tylaska
Scanstrut

Scanstrut

Dit Engelse merk is gespecialiseerd in behuizingen en montage van nautische elektronica. Denk hierbij aan het gebruik van uw telefoon aan boord maar ook aan montage van uw navigatie apparatuur zoals plotters, radars en satcom antenne. Deze mooie producten zorgen ervoor dat u uw elektronica veilig en goed gemonteerd mee kunt nemen aan boord.

Vertegenwoordigd bij On Deck sinds: 2017

Lees meer over Scanstrut
Ropeye

Ropeye

Ropeye

Ropeye maakt gebruik van de nieuwste synthetische vezel- en lijntechnologie om revolutionaire oplossingen te bieden voor tuigage, denk hierbij aan de lichtgewicht loop blocks, leadrings & low friction rings.

Lees meer over Ropeye
Yachticon

Yachticon

Delite

Delite

Peter Seidelin Jessen werd geboren in 1955. Hij heeft werkervaring opgedaan met ontwikkeling, projectmanagement en kwaliteit op het gebied van telecommunicatie. Hij richtte Delite op in 1996. Vanaf 1998 werd Poul Brandt Jensen mede eigenaar, waarna diverse overnames volgde.

Lees meer over Delite