Delite

Onze producten moeten er goed uitzien, in de praktijk goed functioneren, goed dragen en last but not least aantrekkelijke technische en functionele details bevatten. Wij zijn makers van tijdloos design met als doel de perfecte esthetische look en functionaliteit! Dat is onze smaak en onze trots op de details! Kijk naar de sleutelhanger "Bullet"; het was vanaf het begin niet de bedoeling dat het vergrendelingsapparaat eruit zou zien als een kogel. Maar juist de vraag naar functie en design leidde tot deze optimale en mooie vorm. Daarom zijn naam!

Clausen-instrumenten zijn een voorbeeld van modern design. Andere voorbeelden van modern design met een maritieme uitstraling zijn de theelichtlamp de “Fyrskib” (Lichtschip), de “Petrolux” en “Cabinlite” olielampen. Verder produceren wij een serie klassieke en moderne lampen. De "Tubelite" in staal en glas is een voorbeeld van een nieuwe,moderne lamp.

Delite is niet alleen voor zeilers, maar voor iedereen die van hoge kwaliteit houdt! De producten worden gewaardeerd door iedereen die waarde hecht aan dingen van hoge kwaliteit in hun huis. Delite is een klein, flexibel bedrijf dat ontwerp ontwikkelt en produceert voor zowel scheepswinkels, waar u onze olielampen en instrumenten zoals klokken en barometers vindt, als enkele verlichtingswinkels waar onze elektrische lampen te zien zijn. Maar tegenwoordig vindt u onze producten ook in veel webshops.

Onze merken:
ESSørensen is ons merk voor bekende klassieke olielampen. Ook de bekende Stormglazen en Galileiglazen. 
Schatz, Vion, Altitude en Barostar zijn vrij nieuwe merken in Delite. We kochten de rechten van Schatz begin 2012 van Altitude. Kort daarna ging Altitude failliet. Vanaf begin 2013 hebben we alle productierechten van Altitude verworven. We begonnen (in Måløv) met de productie van Schatz medio 2012. De eerste producten die na de overname van Altitude in productie werden genomen, waren de Vion-kompassen Axium en Mini 2000. De Vion-instrumenten werden eind 2013 / begin 2014 in productie genomen. In 2015 zijn we begonnen met de productie van de Altitude instrumenten. We produceren al onze merken in Måløv, 22 km ten westen van Kopenhagen en in Lohals op Langeland. We exporteren het grootste deel van onze productie naar dealers en distributeurs in Europa en de VS.

Producten van Delite

Producten 1-10 van 23

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Adviesprijs incl. btw € 199,00
  2. Adviesprijs incl. btw € 69,00
  3. Adviesprijs incl. btw € 19,95
  4. Adviesprijs incl. btw € 22,00
  5. Adviesprijs incl. btw € 17,00
  6. Adviesprijs incl. btw € 89,00
  7. Adviesprijs incl. btw € 85,00

Producten 1-10 van 23

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren