"Made in Austria" en altijd aan boord. FSE Robline is onze stille reus in het assortment en met zijn betrouwbare touwwerken inzetbaar voor een heel breed publiek. FSE Robline gebruikt nieuwe trends, innovatieve materialen en ontwerpen voor touw en accessoires. FSE Robline touw valt op door gebruiksgemak, gave kleuren en topfunctionaliteit. Het succes van FSE Robline als een internationaal merk is gebaseerd op tientallen jaren expertise in de productie van touw, de ervaring van professionele zeilers in ons bedrijf en de intensieve samenwerking met Olympische gouden medaillewinnaars en andere wedstrijd zeilers. We zijn ook de officiële leverancier voor de meeste RC 44-, GC32-, TP 52- en M32-klassen, die  's werelds beste wedstrijd zeilers ondersteund en ons helpt bij de ontwikkeling van touwen die in elke situatie maximaal presteren.

FSE Robline is ontwikkeld door zeilers, voor zeilers. De touwen voldoen aan de eisen van zeilers die willen ontspannen en genieten van zeilen zonder de stress. FSE Robline kan moeiteloos inspelen op de behoeften van zowel racers als cruisers.

Het enige dat u nog hoeft te doen is de wind door uw haar laten waaien en genieten van elk moment op het water!

Uniek aan FSE Robline

Combinatie van up-to-date technologieën, producten van topkwaliteit, een gedetailleerd begrip van de behoeften van de watersport en de mogelijkheid om grote hoeveelheden te produceren volgens de hoogste normen, maken FSE Robline een unieke partner in de watersport.

FSE Robline en On Deck

Vertegenwoordigd bij On Deck sinds: 2005

Meer informatie
Bekijk het volledige FSE Robline-assortiment. Neem voor extra informatie of de technische toepassing van de producten contact op via 071-3313366 of allhands@on-deck.nl. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Producten van FSE Robline

Producten 1-10 van 123

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Adviesprijs incl. btw € 93,25
  2. Adviesprijs incl. btw € 63,75
  3. Adviesprijs incl. btw € 1,35
  4. Adviesprijs incl. btw € 1,35
  5. Adviesprijs incl. btw € 1,35
  6. Adviesprijs incl. btw € 1,35
  7. Adviesprijs incl. btw € 1,35
  8. Adviesprijs incl. btw € 1,35
  9. Adviesprijs incl. btw € 2,05 per meter
  10. Adviesprijs incl. btw € 2,05 per meter

Producten 1-10 van 123

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren