200 jaar ervaring met het maken van touw en altijd innoverend.De wereldwijde reputatie van Marlow Ropes op het gebied van kwaliteit, technische innovatie en superieure productprestaties heeft onze positie versterkt als 's werelds

premium merk voor pleziervaartuigen. Onze leisure marine-touwproducten en productie-expertise omvatten mega & superyachts, grand prix racers, clubracers, cruisers, klassiekeboten, zwaardboten, sportboten, windsurfen en kitesurfen. We weten dat elke discipline zeer specifieke en individuele eisen heeft, daarom werken we samen met leiders op elk gebied om touwen te ontwerpen en te produceren die voldoen aan de eisen van elke zeiler- en jachteigenaar, van het grootste superjacht tot de kleinste dinghy.

Uniek aan Marlow Ropes

Elk bedrijf kan worden gedefinieerd door waar ze vandaan komen, hoe ze zich gedragen en waar ze naartoe willen gaan. Dus het is bij Marlow, waar deze gedachten alles definiëren wat we doen. We zijn buitengewoon trots op ons erfgoed, niet alleen als wereldwijd erkend merk voor kwaliteit, prestaties en innovatie, maar als een bedrijf met banden met de lokale gemeenschap dat meer dan 200 jaar oud is. Maar met onze geschiedenis en reputatie komt verantwoordelijkheid en we zijn toegewijd aan het handhaven van de kwaliteit en service die onze klanten gewend zijn te zijn. Wat de toekomst betreft, streven we naar innovatie en groei, voortdurend op zoek naar manieren om te verbeteren en te ontwikkelen, niet alleen ons assortiment kloppende producten, maar onze service en beschikbaarheid voor elke zeiler over de hele wereld. 

Marlow en On Deck

Vertegenwoordigd bij On Deck sinds: 1998 

Meer informatie
Bekijk het volledige Marlow-assortiment. Neem voor extra informatie of de technische toepassing van de producten contact op via 071-3313366 of allhands@on-deck.nl. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Producten van Marlow

Producten 1-10 van 472

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Adviesprijs incl. btw € 2,10
  2. Adviesprijs incl. btw € 2,60
  3. Adviesprijs incl. btw € 2,90
  4. Adviesprijs incl. btw € 3,70
  5. Adviesprijs incl. btw € 3,90
  6. Adviesprijs incl. btw € 5,00
  7. Adviesprijs incl. btw € 5,10
  8. Adviesprijs incl. btw € 6,00
  9. Adviesprijs incl. btw € 6,50
  10. Adviesprijs incl. btw € 7,60

Producten 1-10 van 472

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren