Powergriptrimmer
Met de Powergriptrimmer kan je meer trekkracht zetten op diverse trimlijnen aan boord. Deze tool geeft grip op de lijn en vormt een comfortabele handgreep. Het aantrekken van lijnen is daardoor makkelijker.

Toepassing

Door gebruik te maken van verschillende inzetstukjes is de Powergriptrimmer te gebruiken voor lijnen tussen de 4 en 16mm. De verschillende remvlakken worden altijd bij het product bijgeleverd hierdoor is het altijd compleet. Door de grote range aan lijnen die met de trimmer aangetrokken kunnen worden is het gebruik van handschoenen overbodig geworden. Een val hijsen, een (kleine) spinnaker trimmen, een dun lijntje aantrekken. Het zijn allemaal toepassingen waar de Powergriptrimmer zich perfect voor leent.

Powergriptrimmer en On Deck
Eind 2018 kwamen wij in contact met innovatieve wedstrijdzeiler Jos Kroon. Samen hebben wij vervolgens de Powergriptrimmer op de HISWA 2019 groots kunnen introduceren. Jos heeft hierbij de volledige beurs de trimmer gedemonstreerd. Later is de Powergriptrimmer nog uitgelicht in de allerlaatste Waterkampioen.

Hyperlink Waterkampioen.

Neem voor extra informatie contact op via☎️ 071-3313366 of allhands@on-deck.nl.

Wij helpen u graag bij vragen over onze producten.


Producten van Powergriptrimmer

1 Item

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Adviesprijs incl. btw € 60,25

1 Item

per pagina
Van hoog naar laag sorteren