PROtect tapes is een assortiment beschermende tapes dat ontwikkeld is door professionele zeilers. Het biedt talloze oplossingen voor diverse schepen van kleine wedstrijdboten tot grote toerschepen. Door de hoge kwaliteit en de unieke producten is PROtect tapes uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende merken en kiezen vele professionele zeilers voor deze producten.

Het assortiment bestaat onder andere uit:

PROtect CHAFE is een drukgevoelig tape gemaakt uit een polyethylene film en is voorzien van een zeer sterke lijmlaag. Het resultaat is een zeer sterk tape met een van de hoogst mogelijk sterkste die mogelijk zijn voor een thermoplastisch product.
Het tape neemt nagenoeg geen water op, heeft een zeer lage wrijvingsweerstand, is zelf smerend en is bestand tegen extreme schaafweerstand.

PROtect Headfoil is de ideale bescherming voor uw voorstagprofiel. Het beschermt tegen slijtage van de spinnakerschoten.
Het tape is gemaakt uit een speciaal polymeer in combinatie met een sterke lijmlaag.

PROtect MASK is een tape dat bestaat uit een dunne film van ‘High Tensile' PTFE en een synthetische fluorpolymeer met een siliconenlijm. Door de lage wrijvingsweerstand samen met de slijtvastheid is PROtect Mask de ideale oplossing voor slijtage.

PROtect INTERIOR is een schuim met een daarop een lichte lijmlaag waardoor het makkelijk te verwijderen is. Dit maakt het ideaal voor het tijdelijk beschermen van het interieur en andere delicate oppervlaktes tijdens het racen, bouwen, afleveren of onderhouden van het schip.

Producten van PROtect Tapes

Producten 1-10 van 43

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Adviesprijs incl. btw € 92,25
  2. Adviesprijs incl. btw € 90,50
  3. Adviesprijs incl. btw € 490,00
  4. Adviesprijs incl. btw € 130,00
  5. Adviesprijs incl. btw € 163,00
  6. Adviesprijs incl. btw € 36,00
  7. Adviesprijs incl. btw € 45,00
  8. Adviesprijs incl. btw € 182,00
  9. Adviesprijs incl. btw € 212,00
  10. Adviesprijs incl. btw € 49,75

Producten 1-10 van 43

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren