Sinds 1986 ontwikkelt en produceert Scanstrut oplossingen voor de behuizing en montage van nautische elektronica. Er zijn meer dan 100 verschillende installatie oplossingen voor de installatie en montage van uw navigatie apparatuur zoals plotters, radars en satelliet communicatie antennes. Daarnaast is Scanstrut via de ROKK range gespecialiseerd in het installeren van u mobiele apparatuur zoals telefoons en ipads aan boord. Scanstrut zorgt voor een solide, veilige en waterdichte montage.

 Scanstrut is toe te passen op een breed scala van zeil-of motorjachten, open boten of kano’s. Daarnaast ook te gebruiken op campers, motoren en tijdens outdoor-activiteiten voor het monteren van bijvoorbeeld camera’s, go-pro’s en navigatie apparatuur. Zelfs aan boord van helikopters, zweefvliegtuigen of tractoren is Scanstrut terug te vinden.


 De engineering skills van Scanstrut zijn vermaard zoals 
aangetoond door de mobiele kit die ze ontwikkeld hebben 
waarmee een open boot omgebouwd kan worden zodat gehandicapte zeilers zelfstandig of met behulp van een instructeur de boot kunnen bedienen. Daarmee heeft Scanstrut de Overall Dame Award 2017 gewonnen. Wilt u voor uw schip of project een oplossing, neemt u gerust contact op met onze verkoopafdeling.


Uniek aan merk.

De oplossingen en producten van Scanstrut blinken uit door het mooie design en de doordachte oplossingen. De producten zijn dermate stevig en robuust dat ze langdurig kunnen functioneren in een maritieme omgeving. De dekdoorvoeren bijvoorbeeld zijn IPX 6 en 7 bestendig, wat Scanstrut onderscheidt van de concurrentie. Wilt u kwaliteit, robuustheid en een mooi design, kies dan Scanstrut. 

 

Meer informatie
Bekijk het volledige Scanstrut-assortiment. Neem voor extra informatie of de technische toepassing van de producten contact op via 071-3313366 of allhands@on-deck.nl. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Producten van Scanstrut

Producten 1-10 van 175

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Adviesprijs incl. btw € 245,00
  2. Adviesprijs incl. btw € 233,00
  3. Adviesprijs incl. btw € 322,50
  4. Adviesprijs incl. btw € 135,00
  5. Adviesprijs incl. btw € 142,00
  6. Adviesprijs incl. btw € 550,00
  7. Adviesprijs incl. btw € 605,00
  8. Adviesprijs incl. btw € 547,50
  9. Adviesprijs incl. btw € 191,00
  10. Adviesprijs incl. btw € 342,50

Producten 1-10 van 175

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren