In 1910 werd in Zurich de basis gelegd voor het Sika-imperium. Kaspar Winkler vond in dat jaar een chemische toevoeging uit voor betonmortel. Nog geen decennium later werd tijdens een uitgebreide restauratie de Zwitserse Gotthard tunnel met behulp van Sika-producten waterdicht gemaakt. De productenrange groeide snel en daarmee breidden de toepassingsgebieden voor kitten en lijmen zich snel uit. Sika veroverde ook de maritieme sector. Amper twintig jaar later werden de Sika producten over de hele wereld voor maritieme toepassingen gebruikt.

Sika Marine biedt een complete range lijm- en afdichtingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor de maritieme sector. De Sika producten zijn bestand tegen zoet- en zout water, kunnen grondig gereinigd worden en zijn ruim inzetbaar. De eenvoudige verwerking maakt voor de professional een hoog werktempo mogelijk.

 

Uniek aan merk.

Elasticiteit en stijfheid zijn sleutelwoorden bij de bouw en reparatie van boten en schepen die constant worden blootgesteld aan de trillingen die veroorzaakt worden door onder andere wind en golven. De elastische lijm- en afdichtsystemen die Sika speciaal voor de jacht- en scheepsbouw heeft ontwikkeld, presteren uitstekend op de benodigde plaatsen. De uitgebreide productlijn beschikt over alles wat te maken heeft met egaliseren van dekken, lijmen van dekdelen, inrubberen van teakdeknaden, afdichten en verlijmen. Er is bovendien een volledig assortiment aan systemen voor dekbekleding, geluidreductie, trillingsdemping en brandvertraging. Deze systemen voldoen aan nieuwe standaarden met elementen als laag gewicht, hoge geluidreductie en thermische isolatie. Sika's systemen zijn ideaal voor gebruik in alle soorten boten en schepen, van kleine boten tot luxueuze zeiljachten, van motorboten tot cruiseschepen en van tankers tot snelle veerboten.

Meer informatie

Bekijk het volledige Sika-assortiment. Neem voor extra informatie of de technische toepassing van de producten contact op via 071-3313366 of allhands@on-deck.nl. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Producten van SIKA

Producten 1-10 van 48

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Adviesprijs incl. btw € 10,25
  2. Adviesprijs incl. btw € 9,50
  3. Adviesprijs incl. btw € 62,75
  4. Adviesprijs incl. btw € 38,75
  5. Adviesprijs incl. btw € 13,75
  6. Adviesprijs incl. btw € 44,75
  7. Adviesprijs incl. btw € 28,50
  8. Adviesprijs incl. btw € 10,75
  9. Adviesprijs incl. btw € 36,50
  10. Adviesprijs incl. btw € 24,50

Producten 1-10 van 48

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren