Nieuws

 1. Robbert Dieperink - Bedankt!

  Robbert Dieperink - Bedankt!

  Voor meer informatie betreffende het afscheid van Robbert Dieperink, klik op Lees meer.

  Lees meer »
 2. Overname Haveco door On Deck

  Beste relatie,

  Voor meer informatie betreffende de overname van Haveco door On Deck, klik op lees meer.

  Lees meer »
 3. Corona COVID-19

  Beste relatie,

  Voor meer informatie betreffende het coronavirus en On Deck, klik op lees meer.

  Lees meer »
 4. Nieuwe Harken catalogus 2020

  De nieuwe Harken catalogus is er weer!
  Benieuwd naar alle nieuwtjes van 2020?

  Lees meer »
 5. Nieuwe website

  De laatste maanden is er bij ons hard gewerkt aan de komst van een nieuwe website. Deze site is klaar voor de toekomst en wij zijn dan ook blij met het resultaat.

  Achter de schermen zijn er bij ons de laatste tijd een hoop stappen gemaakt. Met de komst van een nieuwe huisstijl, maar ook het implementeren van een nieuw administratiesysteem valt alles mooi samen.

  Wat is er bij ons allemaal veranderd?
  Voor onze klanten niet zo heel veel. Wij vieren dit jaar ons 50 jarig bestaan en daarmee ook de komst van een nieuwe huisstijl. Het magenta On Deck beeldmerk is op steeds meer plekken te zien en daarmee nemen wij dan ook afscheid van de blauw/witte huisstijl.

  Bij ons intern werken we inmiddels al zo’n twee jaar met AFAS. Hiermee kunnen wij onze klanten nog beter bedienen. Ook het bestellen via de website en het uitleveren van de bestellingen vanuit ons magazijn zijn beter te koppelen aan onze administratie. Met deze automatisatie is de foutmarge lager en heeft onze klant de producten sneller in huis.

  Kortom de komst van de nieuwe website is voor ons een grote stap vooruit. Omdat deze nu een betere koppeling heeft met onze administratie. Het implementeren van de verschillende elementen zoals: prijzen, kortingen en klantgegevens is echter niet volledig volgens plan verlopen. Hierdoor kan het voor sommige van onze klanten nog even duren voor zij foutloos kunnen bestellen via deze prachtige nieuwe website.

   

  Met vriendelijke groet,
  Team On Deck

  Lees meer »