Nieuws

 • Nieuwe producten

  27-11-2017

  De METS TRADE in de RAI 2017 is achter de rug. Veel nieuwe producten van ons en van onze leveranciers zijn getoond aan het grote publiek. Tijdens de beurs hebben wij een groot aantal klanten mogen ontvangen op de stand van Blue Performance en Imhoff. In deze nieuwsbrief vindt u een kleine greep uit de nieuwe producten van onze leveranciers. 

  Lees meer

 • Plastimo 18 jaar garantie reddingsvlotten

  27-11-2017

  Plastimo heeft dankzij zijn jarenlange ervaring de garantie termijn van alle reddingsvlotten kunnen verlengen naar 18 jaar! Deze unieke zekerheid geldt, met terug werkende kracht, voor alle reddingsvlotten die vanaf 2012 zijn geproduceerd. De enige voorwaarde is dat de reguliere service intervallen zijn gerespecteerd. 

  Lees meer

 • Harken Grippy Ratchets

  20-11-2017

  Het Harken ratelblok met de 8 grip vlakken is al jaren een begrip in de watersport. Toch kregen we regelmatig de vraag of we geen ratelblokken konden maken met meer grip. Harken komt met een nieuwe lijn ratelblokken lees verder voor de benodigde informatie.

  Lees meer

 • On Deck official supplier Team Brunel

  10-11-2017

  Wij zijn er trots op Team Brunel ook deze editie van de Volvo Ocean Race als official supplier te kunnen ondersteunen. De meest uitdagende en afmattende zeilrace in de wereld is een 9 maanden lange test voor mens en materiaal. In de voorbereiding hebben we het team van Bouwe Bekking bijgestaan in het samenstellen van de juiste materialen voor tijdens de race. De samenwerking gaat verder dan alleen het leveren van producten.

   

   

  Lees meer

 • On Deck op de METS

  10-11-2017

  Volgende week verwelkomen wij u graag op onze stand op de METS TRADE in de RAI om zowel onze nieuwe producten van Imhoff en Blue Performance te laten zien alsmede alle andere A-merken uit ons assortiment die een stand op de METS hebben.  

  Lees meer

 • On Deck is supporter van Zeilhelden + video Studio Zeilhelden

  09-10-2017

  On Deck is supporter van Zeilhelden geworden. Het platform van Zeilhelden is grensverleggend, buitengewoon en persoonlijk zoals zij het zelf omschrijven. Zij brengen de verhalen achter de zeilers van Nederland naar buiten. Wat beweegt de Nederlandse zeiler om het water te bedwingen of waarom geven zeilers alles op om deel te nemen aan de grootste evenementen in de wereld?

  Lees meer

 • Nieuwe collega bij On Deck

  29-09-2017

  Per 1 oktober zal Robert Jan Houweling het team van On Deck versterken. Robert Jan zal als commercieel binnendienstmedewerker in dienst treden en Robin van Nijkerk vervangen die zich o.a. zal richten op product management taken tbv de zeilmakers - canvasmakers.

  Lees meer

 • On Deck dinsdag 26 september gesloten

  25-09-2017

  In verband met onze jaarlijkse voorraad-inventarisatie zijn wij morgen, dinsdag 26 september de gehele dag gesloten, en op woensdag 27 september tot 12:00 uur. Wij kunnen in deze periode geen bestellingen van u aannemen en uitleveren. Wij zullen tijdens deze dagen beperkt telefonisch bereikbaar zijn.

  Lees meer

 • Vacature Stagiair Vormgeving/DTP

  22-08-2017

  Ben jij creatief en opzoek naar een uitdagende stage? Voor de komende periode zijn wij opzoek naar een DTP stagiaire om te ondersteunen in de ontwikkeling van onze geprinte en digitale uitingen. Denk hierbij aan het aanvullen van onze catalogus en het vormgeven van verschillende advertenties of point of sale materiaal in winkels.

  Lees meer

 • On Deck exclusief distributeur van Ropeye in de Benelux

  26-07-2017

  On Deck is vanaf heden exclusief distributeur van Ropeye in de Benelux. Harken wereldwijd is een samenwerking aangegaan met Ropeye uit Estland waardoor alle Harken dealers nu ook verdeler zijn geworden van de Ropeye producten.

  Ropeye maakt gebruik van de nieuwste synthetische vezel- en lijntechnologie om revolutionaire oplossingen te bieden voor tuigage, denk hierbij aan de lichtgewicht loop blocks, leadrings & low friction rings.

  Lees meer