Nieuws

 • Accountmanager - Rayon Zuid Nederland en BelgiĆ«

  21-11-2018

  Met een team van 22 specialisten zijn we toe aan de next step en daardoor op zoek naar een (Jr.) Accountmanager. Ben jij een geboren verkoper en klaar voor dé ultieme uitdaging? Heb jij een voorliefde voor de watersport, sta jij sterk in jouw schoenen en zoek jij een uitdagende functie met veel zelfstandigheid in een dynamische en sportieve werkom¬geving? Reageer dan snel op deze vacature!

  Lees meer

 • Accountmanager - Rayon Midden Nederland

  21-11-2018

  On Deck is dé groothandel voor de watersport. Wij leveren kwalitatief hoogstaande producten van gerenommeerde merken aan de jachtbouw, watersport maar ook industrie in Nederland en België.

  Met een team van 22 specialisten zijn we toe aan de next step en daardoor op zoek naar een (Jr.) Accountmanager. Ben jij een geboren verkoper en klaar voor dé ultieme uitdaging? Heb jij een voorliefde voor de watersport, sta jij sterk in jouw schoenen en zoek jij een uitdagende functie met veel zelfstandigheid in een dynamische en sportieve werkomgeving? Reageer dan snel op deze vacature!

  Lees meer

 • 4 oktober - Harken Lierendag

  02-10-2018

  Zoals jullie allemaal weten is komende donderdag 4 oktober en dat betekent dierendag.... uhmm sorry ik bedoel natuurlijk 'Harken Lierendag'. Daarom hebben wij zes radiaal lieren geselecteerd die alleen deze week met een speciale aanbieding te bestellen zijn.

  Lees meer

 • Vacature Commercieel Binnendienst Medewerker

  25-05-2018

  On Deck is dé A-merk groothandel voor de watersport. Wij leveren kwalitatief hoogstaande producten van top merken aan de watersport-retailers, de (super-) jachtbouw, verhuurbedrijven, zeilscholen, zeilmakers en tuigerijen in de Benelux. We zijn zeer trots op onze A-merken zoals bijvoorbeeld Harken, Wichard, Imhoff, Blue Performance, Marlow, Gottifredi Maffioli, FSE, Scanstrut, Ropeye, Danfender en Plastimo.

  Naast gegarandeerde kwaliteit vinden wij onze dienstverlening aan onze klanten essentieel; een snelle levering uit voorraad, deskundig advies, makkelijk bereikbaar zijn, altijd een oplossing bieden en een plezierige communicatie.

  Zit klantgerichtheid en commercieel denken in je genen? Vind je het leuk om vanuit de binnendienst onze klanten te helpen? Heb je interesse in de watersport, technisch inzicht, sta je sterk in je schoenen en zoek je een uitdagende functie met veel zelfstandigheid in een dynamische werkomgeving? 

  Lees meer

 • Vacature: Magazijn medewerker

  17-05-2018

  Als gevolg van constante groei is On Deck op zoek naar een magazijnmedewerker met organisatorische capaciteiten. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alle binnenkomende en uitgaande goederen netjes verwerkt worden. 

  Lees meer

 • Herman den Blijker omarmt Imhoff

  09-03-2018

  Herman kiest voor de Imhoff ZIp-Top wanneer hij op zijn nieuwe RIB door de haven van Rotterdam vaart. Ook de bemanning van de RIBS en de gasten houden zichzelf droog door het dragen van de nieuwste top van Imhoff.

  Lees meer

 • On Deck Seminars

  29-01-2018

  Graag zorgen wij er samen met u voor dat uw klanten worden voorzien van het juiste advies in de winkel. Dit jaar hebben wij wederom een tweetal seminar dagen ingepland. Op maandag 26 februari nemen wij u mee in de wereld van touw en splisten. Twee weken later op maandag 12 maart gaan we tijdens de Harken High School in op de producten van Harken. 

  Lees meer

 • Plastimo 18 jaar garantie reddingsvlotten

  20-12-2017

  Plastimo heeft dankzij zijn jarenlange ervaring de garantie termijn van alle reddingsvlotten kunnen verlengen naar 18 jaar! Deze unieke zekerheid geldt, met terug werkende kracht, voor alle reddingsvlotten die vanaf 2012 zijn geproduceerd. De enige voorwaarde is dat de reguliere service intervallen zijn gerespecteerd. 

  Lees meer

 • Nieuwe producten

  27-11-2017

  De METS TRADE in de RAI 2017 is achter de rug. Veel nieuwe producten van ons en van onze leveranciers zijn getoond aan het grote publiek. Tijdens de beurs hebben wij een groot aantal klanten mogen ontvangen op de stand van Blue Performance en Imhoff. In deze nieuwsbrief vindt u een kleine greep uit de nieuwe producten van onze leveranciers. 

  Lees meer

 • Harken Grippy Ratchets

  20-11-2017

  Het Harken ratelblok met de 8 grip vlakken is al jaren een begrip in de watersport. Toch kregen we regelmatig de vraag of we geen ratelblokken konden maken met meer grip. Harken komt met een nieuwe lijn ratelblokken lees verder voor de benodigde informatie.

  Lees meer