Nieuws

 • Vacature Stagiaire DTP

  18-08-2017

  Ben jij creatief en opzoek naar een uitdagende stage? Voor de periode van september tot januari zijn wij opzoek naar een DTP stagiaire om te ondersteunen in de ontwikkeling van onze geprinte en digitale uitingen. Denk hierbij aan het aanvullen van onze catalogus en het vormgeven van verschillende advertenties of point of sale materiaal in winkels.

  Lees meer

 • On Deck exclusief distributeur van Ropeye in de Benelux

  26-07-2017

  On Deck is vanaf heden exclusief distributeur van Ropeye in de Benelux. Harken wereldwijd is een samenwerking aangegaan met Ropeye uit Estland waardoor alle Harken dealers nu ook verdeler zijn geworden van de Ropeye producten.

  Ropeye maakt gebruik van de nieuwste synthetische vezel- en lijntechnologie om revolutionaire oplossingen te bieden voor tuigage, denk hierbij aan de lichtgewicht loop blocks, leadrings & low friction rings.

  Lees meer

 • Nieuwe collega bij On Deck

  20-07-2017

  Per 22 augustus zal Erwin de Vries On Deck verlaten. Wij willen Erwin danken voor zijn bijdrage aan On Deck. Pim de Vries zal zijn rol als Accountmanager Regio Noord per 1 september overnemen.

  Lees meer

 • Vacature Medewerker E-Commerce

  23-05-2017

  Ben jij een E-Commerce tijger en op zoek naar een leuke en afwisselende baan? Dan zijn wij op zoek naar jou?

  Om onze zakelijke klanten optimaal te bedienen is het van groot belang dat onze E-commerce ondersteuning optimaal is en zijn wij op zoek naar een E-Commerce medewerker.

  Lees meer

 • Harken 50th Anniversary blokken

  20-04-2017

  Ter ere van het 50 jarig jubileum van Harken mogen wij u met trots melden dat er een speciale lijn voor de 57 mm ratelblokken uitkomt. Deze blokken worden in de week van 17 april wereldwijd gelanceerd.

  Lees meer

 • Dyneema Elastiek

  04-01-2017

  Nieuw in ons assortiment is elastiek met een Dyneema mantel van FSE Robline. Dit unieke product heeft door de Dyneema mantel een zeer slijtvaste mantel.

  Lees meer

 • Nieuwe grabbags van Plastimo

  04-01-2017

  Plastimo heeft nieuwe grabbags en waterdichte tassen in het assortiment. Deze nieuwe tassen hebben frisse kleuren en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen.

  Lees meer

 • Nieuwe messen serie van Wichard

  04-01-2017

  Wichard introduceert twee nieuwe modellijnen van nautische zakmessen: Offshore en Aquaterra. Daarmee biedt Wichard messen voor de veeleisende zeiler of watersporter en voor de beoefenaar van outdoor en watersport gerelateerde activiteiten. Alle modellen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.

  Lees meer

 • DAME Award special mention: Wichard Pro Line

  06-12-2016

  Naast de Harken lieren heeft de Wichard Pro Line een speciale vermelding gekregen. Veiligheid is voor iedere zeiler van het grootste belang. Door de uniek vormgegeven lichtgewicht haak is deze met één hand snel bedienbaar. De haak heeft een safetylock, overload indicator en lichtgevend in het donker. De tether is goedgekeurd volgens de ISO normen en de ISAF Offshore Special Regulations.

  Lees meer