Nieuws

 • Vacature - Magazijn Medewerker M/V (Fulltime)

  13-02-2019

  Als Magazijnmedewerker bij On Deck is je voornaamste taak onze orders, accuraat en netjes verzamelen, verpakken en verzendklaar maken. De orders worden door jou en je collega’s verzameld, dus samenwerken is erg belangrijk. Je bent onderdeel van een hecht team en op alle vlakken meewerkend. Verder zijn er allerlei andere werkzaamheden zoals het uitpakken van binnenkomende zendingen en het aanvullen van de magazijnvoorraad. Daarnaast is er ruimte om nog tal van andere interessante werkzaamheden te leren en uit te voeren zoals touwsplitsen en ander maatwerk voor onze klanten.

  Lees meer

 • 4 oktober - Harken Lierendag

  02-10-2018

  Zoals jullie allemaal weten is komende donderdag 4 oktober en dat betekent dierendag.... uhmm sorry ik bedoel natuurlijk 'Harken Lierendag'. Daarom hebben wij zes radiaal lieren geselecteerd die alleen deze week met een speciale aanbieding te bestellen zijn.

  Lees meer

 • Herman den Blijker omarmt Imhoff

  09-03-2018

  Herman kiest voor de Imhoff ZIp-Top wanneer hij op zijn nieuwe RIB door de haven van Rotterdam vaart. Ook de bemanning van de RIBS en de gasten houden zichzelf droog door het dragen van de nieuwste top van Imhoff.

  Lees meer

 • On Deck Seminars

  29-01-2018

  Graag zorgen wij er samen met u voor dat uw klanten worden voorzien van het juiste advies in de winkel. Dit jaar hebben wij wederom een tweetal seminar dagen ingepland. Op maandag 26 februari nemen wij u mee in de wereld van touw en splisten. Twee weken later op maandag 12 maart gaan we tijdens de Harken High School in op de producten van Harken. 

  Lees meer

 • Plastimo 18 jaar garantie reddingsvlotten

  20-12-2017

  Plastimo heeft dankzij zijn jarenlange ervaring de garantie termijn van alle reddingsvlotten kunnen verlengen naar 18 jaar! Deze unieke zekerheid geldt, met terug werkende kracht, voor alle reddingsvlotten die vanaf 2012 zijn geproduceerd. De enige voorwaarde is dat de reguliere service intervallen zijn gerespecteerd. 

  Lees meer

 • Nieuwe producten

  27-11-2017

  De METS TRADE in de RAI 2017 is achter de rug. Veel nieuwe producten van ons en van onze leveranciers zijn getoond aan het grote publiek. Tijdens de beurs hebben wij een groot aantal klanten mogen ontvangen op de stand van Blue Performance en Imhoff. In deze nieuwsbrief vindt u een kleine greep uit de nieuwe producten van onze leveranciers. 

  Lees meer

 • Harken Grippy Ratchets

  20-11-2017

  Het Harken ratelblok met de 8 grip vlakken is al jaren een begrip in de watersport. Toch kregen we regelmatig de vraag of we geen ratelblokken konden maken met meer grip. Harken komt met een nieuwe lijn ratelblokken lees verder voor de benodigde informatie.

  Lees meer

 • On Deck official supplier Team Brunel

  10-11-2017

  Wij zijn er trots op Team Brunel ook deze editie van de Volvo Ocean Race als official supplier te kunnen ondersteunen. De meest uitdagende en afmattende zeilrace in de wereld is een 9 maanden lange test voor mens en materiaal. In de voorbereiding hebben we het team van Bouwe Bekking bijgestaan in het samenstellen van de juiste materialen voor tijdens de race. De samenwerking gaat verder dan alleen het leveren van producten.

   

   

  Lees meer

 • On Deck op de METS

  10-11-2017

  Volgende week verwelkomen wij u graag op onze stand op de METS TRADE in de RAI om zowel onze nieuwe producten van Imhoff en Blue Performance te laten zien alsmede alle andere A-merken uit ons assortiment die een stand op de METS hebben.  

  Lees meer

 • On Deck is supporter van Zeilhelden + video Studio Zeilhelden

  09-10-2017

  On Deck is supporter van Zeilhelden geworden. Het platform van Zeilhelden is grensverleggend, buitengewoon en persoonlijk zoals zij het zelf omschrijven. Zij brengen de verhalen achter de zeilers van Nederland naar buiten. Wat beweegt de Nederlandse zeiler om het water te bedwingen of waarom geven zeilers alles op om deel te nemen aan de grootste evenementen in de wereld?

  Lees meer