Nieuwe producten

27-11-2017

De METS TRADE in de RAI 2017 is achter de rug. Veel nieuwe producten van ons en van onze leveranciers zijn getoond aan het grote publiek. Tijdens de beurs hebben wij een groot aantal klanten mogen ontvangen op de stand van Blue Performance en Imhoff. In deze nieuwsbrief vindt u een kleine greep uit de nieuwe producten van onze leveranciers.

Een greep uit de nieuwe producten van 2018.

 

EVO 165 Lifejacket 

 Plastimo heeft een nieuwe editie van het reddingsvest EVO 165 lifejacket. Het vest beschikt nu over een ritssluiting ipv een velcro sluiting. Daarnaast is het vest leverbaar in Zwart (art.no. 65186), blauw (art.no. 65917, rood (art.no. 65188) en oranje (art.no. 65916). Nu leverbaar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                       Imhoff ZipTop

 

Onze verbeterde Zip-Top is gemaakt van VPR 15 materiaal en heeft extra reflectie en de neopreen heupband is nu voorzien van een rubber binnenkant. De zakken zijn naar beneden geplaatst voor meer comfort. Het nieuwe model is in rood/antracite (art.no.E14652 ) en zwart/wit (art.no.E14657 ) te verkrijgen. Leverbaar maart 2018.

 
 
 
 
 
 
  
 

Harken Grippy Ratchet

Het Harken ratelblok met de 8 grip vlakken is al jaren een begrip in de watersport. Toch kregen we regelmatig de vraag of we geen ratelblokken konden maken met meer grip. Harken komt met een nieuwe lijn ratelblokken. Leverbaar vanaf januari 2018 voor meer informatie klik op onderstaande button.
Marlow Excel R8

Deze nieuwe lijn uit het Excel assortiment is een aanvulling op de Fusion lijnen. De kern is gemaakt van Dyneema® SK78 met een 8-voudig gevlochten mantel van Technora en polyester. Deze combinatie van materialen zorgt voor veel grip en hoge slijtage bestendigheid. Nu leverbaar.

 
 
 
  

« Terug