Beste relatie,

Het zal u niet ontgaan zijn dat de uitbraak van het Coronavirus (COVID-19), en met name de maatregelen van het kabinet tegen deze uitbraak een merkbaar effect hebben op onze maatschappij. Ook bij On Deck zijn de gevolgen merkbaar, maar op dit moment kunnen wij als leverancier nog altijd dezelfde dienstverlening leveren die u van ons gewend bent. Door middel van deze nieuwsbrief informeren wij u graag over de ontwikkelingen en maatregelen rondom het Coronavirus en On Deck.

Ook wij ontkomen er niet aan om gevolg te geven aan de maatregelen van het kabinet, met als oogmerk ons personeel, onze klanten en onze dienstverlening te beschermen:

  • Een aantal van onze collega’s zullen hun werkzaamheden vanuit huis uitvoeren. Iedereen is op dezelfde wijze telefonisch of via mail bereikbaar.
  • Accountmanagers plannen tot in ieder geval 6 april geen bezoeken. Mocht dit toch een noodzaak betreffen dan zullen we hierover vooraf met u in overleg treden.
  • Alle verzendingen zullen worden uitgevoerd door DHL. 
  • On Deck is altijd gekenmerkt door het zeer open karakter van ons bedrijf. Toch hebben wij tijdelijk besloten het afhalen van orders zo veel als mogelijk te beperken. Klanten die bij ons af komen halen krijgen hun bestelling via de roldeur aan het magazijn. Om dit zo voorspoedig als mogelijk te laten verlopen vragen wij u om uw order vooraf via de website, e-mail, of telefoon door te geven. Als u nog geen bestelling heeft geplaatst zullen wij deze telefonisch aannemen en kunt u ervan op aan dat wij alles in het werk stellen deze zo snel mogelijk alsnog aan u te overhandigen.
  • Bestellingen kunnen nog zoals u gewend bent tot 16.00 uur bij ons worden aangeboden waarna wij deze in de meeste gevallen en indien voorradig dezelfde dag aan u zullen verzenden. Om deze service te blijven garanderen vragen wij u de bestelling als volgt te plaatsen:
    • Uw bestelling voor 14.00 uur kunt u plaatsen via onze website, email of telefonisch
    • Tussen 14.00 en 16.00 uur kunt u uw bestelling plaatsen via onze website (voor vragen over inloggen, of het aanvragen van uw inloggegevens kunt u een mail sturen aan allhands@on-deck.nl)

Voor bestellingen en/of vragen over deze mailing kunt u ons bellen op 071-331 33 66 of mail naar allhands@on-deck.nl

Wij rekenen op uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,
Team On Deck